Långvinds Minilivs


Butiken är under sommaren navet i Långvind, torget där människor handlar och träffas. En egen butik är numera unikt i de flesta fritidsområden och därför en stor tillgång i lokalsamhället. Långvind är enda fritidshusdominerade området i Hälsingland med egen Minilivs.

Långvinds samfällighetsförening äger butiken och inventarierna. En arrendator hyr lokalen och har totalansvar för butiken.

Butiken är belägen i Långvinds fritidsområde i närheten av havsbadet Snäcken, som vid soligt väder brukar locka till sig en hel del badgäster från närliggande städer och byar.

Här finns ett brett sortiment av allt från godis, chips, glass, soft republic, färsk och djupfryst mat. Här kan ni handla till en komplett middag eller bara ta en kaffe eller varmkorv i solen. På lördagar klockan 10 sänds Melodikrysset på altanen. Då kommer det att finnas nybakat bröd. 

Du kan även hyra en timme på en av de två tennisbanorna eller hyra klubbor och utmana släkt och vänner i minigolf vid 12-hålsbanan utanför.

Vanligtvis har vi öppet dagligen kl 9-19 från helgen innan midsommar fram till mitten på augusti. Därefter helgöppet två lördagar och söndagar med utförsäljning den sista helgen (som sammanfaller med lyskvällen).

Välkomna!