Sommarbutiken


Butiken är under sommaren navet i Långvind, torget där människor handlar och träffas. En egen sommarbutik är numera unikt i de flesta fritidsområden och därför en stor tillgång i lokalsamhället. Långvind är enda fritidshusdominerade området i Hälsingland med egen sommarbutik.

Långvinds samfällighetsförening äger butiken och inventarierna. En arrendator hyr lokalen och har totalansvar för Sommarbutiken.

Butiken är belägen i Långvinds fritidsområde i närheten av havsbadet Snäcken, som vid soligt väder brukar locka till sig en hel del badgäster från närliggande städer och byar.

Här kan du som är boende i Långvind, samt badgäster med flera, köpa mat, glass, leksaker och mycket annat. Eller varför inte slå dig ner vid ett av uteborden och avnjuta en Långvindsburgare med en Banana split till efterrätt? Du kan även hyra en timme på en av de två tennisbanorna eller hyra klubbor och utmana släkt och vänner i minigolf vid 12-hålsbanan utanför.

Vanligtvis har vi öppet dagligen från helgen innan midsommar fram till mitten på augusti. Därefter helgöppet två lördagar och söndagar med utförsäljning den sista helgen (som sammanfaller med lyskvällen).

Välkomna!

E-post: info@sommarbutiken.com

Telefon: 0650-820 89

Hemsida: https://sommarbutiken.com/